Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Dana' |
Od: Johny |
Vloženo: 14.04.2009 18:46:17 |
Co se týče cukrkandlu, správně je i kandys, pod tímto názvem se prodává. Již jsem jednou reagoval, ale příspěvek se asi někde zatoulal. Vyrábí se obrovských krystalizačních nádobách, kde se odpařuje z vysoce koncentrovaného cukerného roztoku. Pokud je roztok z bílého rafinovaného cukru, vzniká bílý kandys. Jedná-li se o hnědý kandys, byl před krystalizaci zkaramelizován. Jak u bílého, tak u hnědého kandysu jde o 100% sacharózu. Výborně se hodí ke slazení čajů a kávy, při výrobě likérů ... Recept bohužel nemám.
Johny |
|
|
|
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|