Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Fondant' |
Od: Tomas Sedlacek |
Vloženo: 02.09.2004 5:19:11 |
Zde je slibeny recept na Fondant urceny k potahovani dortu:
1 balicek zelatiny-1 pol. lzice 1 polevkova lzice oleje 2 polevkove lzice ztuzeneho tuku 1 kilogram mouckoveho cukru /1 dcl fruktozovy sirup/
zelatinu rozpustte v 1 dcl vody. V mise nebo mixeru smichejte vsechny ingredience, pridejte zelatinu a zpracujte na hladkou hmotu. Pokud nemate zmineny sirup, pridejte ztuzeny tuk. Uchovavejte pod folii v chladnicce, pracovni plochu a valecek posypejte skobovou mouckou, jinak se bude lepit a lepit. Na dort doporucuji tloustku platu cca. 3-5 mm silnou, tenci se trha. Pri nanaseni na dort navinte rozvaleny plat na valecek a preneste na korpus.
Tomas Sedlacek |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|