Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'pudinkový krém'

Od: Kristýna

Vloženo: 21.04.2009 16:34:33

Dobrý den, můj problém tkví v tom, že když dělám pudinkový krém (pudink+máslo), tak při potření korpusů tímto krémem a následném potažení K2 mi vždy zespodu dortu vytéká velmi řídká podoba krému..dalo by se říci barevná voda...Připadá mi, jak by se krém vysrážel, ale uchovávám ho po celou dobu na chladném místě, tak nevím čím to je. Přes noc se mi tímto i sebekrásnější dort skoro rozteče.. Prosím poraďte! Děkuji Kristýna


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.