Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: pudinkový krém'

Od: Helena

Vloženo: 23.04.2009 19:35:41

Kristýnko, já tu přemýšlím čím to bude, protože já dělám hodně dorty s krémem a potažené (většinou) K2 a problém NIKDY nebyl. Ale když píšete, že krém celou dobu uchováváte na studeném místě - vyšleháte ho znovu než ho nanesete na dort? Když krém dlouho někde stojí, i když v chladu, tak má pak tendenci se srážet. No a když píšete že vytéká barevná voda - není to ze zvlhčené K2?? Ta totiž velice ráda vlhne v lednici, je třeba dát lednici na plný výkon, ať tam není vlhko, protože hmota K2 to vlhko do sebe nasaje, orosí se, a je těžko pak s tím něco udělat.
Takže si myslím - zkuste po delším stání krému řádně ho znova vyšlehat a pak dort v lednici zabezpečte proti vlhkosti (já dávám hrubý kartón na zadní stěnu ledničky za dort, nebo nejlépe je ho dát již v krabici do lednice. No, možná vám ještě někdo jiný poradí. Tak ať se vám daří!!!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.