Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: pudinkový krém' |
Od: Helena |
Vloženo: 23.04.2009 19:35:41 |
Kristýnko, já tu přemýšlím čím to bude, protože já dělám hodně dorty s krémem a potažené (většinou) K2 a problém NIKDY nebyl. Ale když píšete, že krém celou dobu uchováváte na studeném místě - vyšleháte ho znovu než ho nanesete na dort? Když krém dlouho někde stojí, i když v chladu, tak má pak tendenci se srážet. No a když píšete že vytéká barevná voda - není to ze zvlhčené K2?? Ta totiž velice ráda vlhne v lednici, je třeba dát lednici na plný výkon, ať tam není vlhko, protože hmota K2 to vlhko do sebe nasaje, orosí se, a je těžko pak s tím něco udělat. Takže si myslím - zkuste po delším stání krému řádně ho znova vyšlehat a pak dort v lednici zabezpečte proti vlhkosti (já dávám hrubý kartón na zadní stěnu ledničky za dort, nebo nejlépe je ho dát již v krabici do lednice. No, možná vám ještě někdo jiný poradí. Tak ať se vám daří!!! |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|