Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: pudinkový krém' |
Od: Blanka |
Vloženo: 23.04.2009 19:52:44 |
Ahoj, moje zkušenost je taková, že než jdu na dort dávat K2 tak ten dort musí být vychlazený, pokud dáváš hmotu na dort čerstvě namazaný tak hmota pouští vodu jak píšeš. Dort ale nesmí být zchlazený při nějaké moc nízké teplotě, potom hmota nahoře dělá krůpějky a vypadá jako opocená. A ještě jedna věc, když máš dort objednaný na určitý den, tak ho hmotou potahuj až ten den, na který ho máš objednaný, je to potažené za chvilku a ozdoby tam dáš taky během chvíle... Přeju štěstí! |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|