Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: pudinkový krém'

Od: Blanka

Vloženo: 23.04.2009 19:52:44

Ahoj, moje zkušenost je taková, že než jdu na dort dávat K2 tak ten dort musí být vychlazený, pokud dáváš hmotu na dort čerstvě namazaný tak hmota pouští vodu jak píšeš. Dort ale nesmí být zchlazený při nějaké moc nízké teplotě, potom hmota nahoře dělá krůpějky a vypadá jako opocená. A ještě jedna věc, když máš dort objednaný na určitý den, tak ho hmotou potahuj až ten den, na který ho máš objednaný, je to potažené za chvilku a ozdoby tam dáš taky během chvíle... Přeju štěstí!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.