Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: pudinkový krém'

Od: Kristýna

Vloženo: 29.04.2009 22:30:34

Tak jsem dnes dopekla mašinku Tomáška na objednávku :). Korpus jsem promazala karamelovým krémem (máslo + pudink + salko) a dle vašich rad bok omazala tim nedobrym krémem ze ztuženého tuku. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli je normální, že se mi u toho krému ze ztuženého tuku "nerozpustil" moučkový cukr. Šlehala jsem jak šílená a cukr tam byl pořád velmi výrazné znát...hrubá struktura... Tak nevím, co jsem udělala špatně. Nicméně jsem potáhla mašinku K2. Bohužel..možná bohudík :), jsem dort hned večer dala zákaznici, tak nevím, zda-li bude do rána vytékat ta divná barevná voda .. Ale snad bude konečně vše v pořádku! S pozdravem a díkem Kristýna


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.