Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Poděkování ...'

Od: Johny

Vloženo: 21.05.2009 23:03:53

Vážení, vím, že dnes raději každý druhý čte bulvár, než to, že se někomu něco povedlo.
Ale i přesto jsem opět tu a rád bych poděkoval Karlosovi, za jeho příspěvek "Výroba fondánové polevy", protože jsem zpočátku tento článek přečetl a skepticky kroutil hlavou, že tato metoda nemůže fungovat, oproti jiným složitým postupům na výrobu fondánové polevy. Ale dnes jsem se v nové práci rozhodl připravit "poctivé karamelové větrníky", ale ouha, neměl jsem fondán. V marketu ho nekoupíte a shánět ho po všech čertech se mi ho nechtělo. Tudíž jsem se rozhodl vyzkoušet postup s glukopurem. A vážení, spadla mi čelist, nejenže tento postup fungoval naprosto dokonale, ale připravený fondán byl velmi kvalitní. Takový se mi v životě ještě nepovedl. Jemný a sněhově bílý! Díky Karlosi, že jste se podělil o recepturu i s námi ostatními.
Jako další bych opravdu rád poděkoval panu Řezáčovi za tento skvělý a pro mě, a myslím si že i pro ostatní velmi přínosný server, díky kterému jsem našel i novou práci. Takže pane Řezáči, děkuji!!!

Přeji všem krásné slunečné dny, Johny.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.