Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Fondán'

Od: Hav

Vloženo: 01.06.2009 10:24:37

Z osobní zkušenosti bych nedoporučila cokoliv, ale tzv. buttericing - dá se dohledat na internetu - je to krém s velmi malým množstvím másla a ztuženého pokrmového tuku, trochy mléka a velkého množství moučkového cukru. Tím jsem hotové korpusy jen jemně potřela a pak jsem dala fondanovou hmotu (K2). Po svatbě takto udělané dortíky vydržely několik dní v ledničce bez úhony. Nedávno jsem jen něco zkoušela a podmázla jsem krémem s pudinkem a hmota pak měla tendenci vlhnout, po vyndání z ledničky se orosila - prostě to nebylo ono.
Jinak jsem svatební dort před svatbou neměla v ledničce, ale v chladné místnosti, takže problémům s orosením jsem tím předešla.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.