Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Fondán' |
Od: Hav |
Vloženo: 01.06.2009 10:24:37 |
Z osobní zkušenosti bych nedoporučila cokoliv, ale tzv. buttericing - dá se dohledat na internetu - je to krém s velmi malým množstvím másla a ztuženého pokrmového tuku, trochy mléka a velkého množství moučkového cukru. Tím jsem hotové korpusy jen jemně potřela a pak jsem dala fondanovou hmotu (K2). Po svatbě takto udělané dortíky vydržely několik dní v ledničce bez úhony. Nedávno jsem jen něco zkoušela a podmázla jsem krémem s pudinkem a hmota pak měla tendenci vlhnout, po vyndání z ledničky se orosila - prostě to nebylo ono. Jinak jsem svatební dort před svatbou neměla v ledničce, ale v chladné místnosti, takže problémům s orosením jsem tím předešla. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|