Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kde jsou cukráři?' |
Od: Stewe |
Vloženo: 02.06.2009 7:47:12 |
Johny děkuji za reakci. U mne je malinko problém v tom,že pokud chci vyrábět musím si zajistit i odbyt.Takže pokud se té šlehačky týče,tak jsem poznal,že na zákusky,které se prodávají a nekonzumují hned na místě ,není kladen důraz na kvalitu a stačí větší poměr "rostlinky". Cukrárny se "sezením" raději živočišnou,ale tam mám problém ,že se brzo"rozpadá". Rád využiji radu na nějaký ztužovač. Při hledání surovin samozřejmě využívám nejen stávajících dodatelů,ale hledám i nové.Ohlásili se mi i s dovozovou čokoládou z Anglie, Belgie i tuzemskou.Samozřejmě se musí udělat nějaký cenový kompromis,aby to mohlo být prodejné.Vím, že to jsou takové "porodní bolesti",kterými prošel věsmes každý z Vás,ale začít nějak musím a proto zkušenosti sbírám,kde se dá a děkuji těm, kteří mne nezavrhnou hned na začátku,pomohou a přijmou mezi sebe.Pak i já mohu časem pomoci někomu jinému, začínajícímu. Stewe |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|