Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: ŽELATINA-POMOOOOOOC !!!' |
Od: Hav |
Vloženo: 06.06.2009 16:23:47 |
Prosím o vysvětlení , zda použití plátkové nebo mleté želatiny může ovlivnit kvalitu výrobku. Nemám teď na mysli tuhost, ale chuť. Zkoušela jsem ztužit johurt se šlehačkou. S plátkovou želatinou, kterou lze rozpustit v malém množství tekutiny, byla hmota výrazně jogurtové chuti. Pak jsem totéž dělala z mletou želatinou. Aby nabobtnala, tak jsem ji musela namoččit do poměrně dost tekutiny - použila jsem mléko, výsledek nebyl špatný, ale ta výrazná jogurtová chuť tam už nebyla. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|