Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Korpus na paříž' |
Od: Karlos |
Vloženo: 25.06.2009 12:52:46 |
Sachr by byl možná moc těžký ne? Dle mého se používají normální dortové směsky s rychlošlehací pastou....kakaové. Pro vás ideálně nahřívaná šlehaná hmota s kakaem. Hladký povrch? No musíte dokonale rozetřít tu pařížskou šlehačku nožem, pěkně hladce s ostrýma hranama, pak se to jen poleje naběračkou s čokoládou nad sítem....není to těžké, ovšem nezapomeňtě máčet při krájení nůž do horké vody! Karel. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|