Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Korpus na paříž'

Od: Karlos

Vloženo: 25.06.2009 12:52:46

Sachr by byl možná moc těžký ne? Dle mého se používají normální dortové směsky s rychlošlehací pastou....kakaové. Pro vás ideálně nahřívaná šlehaná hmota s kakaem.
Hladký povrch? No musíte dokonale rozetřít tu pařížskou šlehačku nožem, pěkně hladce s ostrýma hranama, pak se to jen poleje naběračkou s čokoládou nad sítem....není to těžké, ovšem nezapomeňtě máčet při krájení nůž do horké vody!
Karel.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.