Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'RAKVIČKY'

Od: EvaK

Vloženo: 01.08.2009 10:43:33

Mohla bych poprosit o radu, jak na rakvičky? Chtěla bych se držet receptu pouze žloutky a cukr, bez mouky a škrobu. Vždycky mi prasknou a celé se otevřou. Myslím, že je to teplotou, i když jsem vyzkoušela rozmezí mezi 100-150st. Možná i poměr cukru ke žloutkům-dávám 1:1. A až se mi povedou třeba ty světlé, ráda bych se naučila i ty tmavé...:) Přidává se pouze kakao? Pamatuji si tmavé rakvičky vís křehčí a víc tmavé, než jak se mi zatím podařily vykouzlit:) Děkuji moc. Eva


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.