Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'RAKVIČKY' |
Od: EvaK |
Vloženo: 01.08.2009 10:43:33 |
Mohla bych poprosit o radu, jak na rakvičky? Chtěla bych se držet receptu pouze žloutky a cukr, bez mouky a škrobu. Vždycky mi prasknou a celé se otevřou. Myslím, že je to teplotou, i když jsem vyzkoušela rozmezí mezi 100-150st. Možná i poměr cukru ke žloutkům-dávám 1:1. A až se mi povedou třeba ty světlé, ráda bych se naučila i ty tmavé...:) Přidává se pouze kakao? Pamatuji si tmavé rakvičky vís křehčí a víc tmavé, než jak se mi zatím podařily vykouzlit:) Děkuji moc. Eva |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|