Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: krém' |
Od: Johny |
Vloženo: 18.09.2009 21:46:13 |
Jen pár připomínek. Tento styl cukrařiny, bych vůbec jako profesionál nenazval "moderní". Pod pojmem moderní cukrařina, si představuji využití kvalitních čerstvých surovin a polotovarů. Prášek, který se rozmíchá ve studené vodě je směsí modifikovaných škrobů - tudíž škrobů, které jsou upravené, aby bobtnaly i ve studené vodě. Co se týče lehkosti krému, záleží na technologickém postupu přípravy a použitých surovinách. I z másla, lze při správném postupu připravit "lehký krém". Např. francouzský máslový krém, je dle mého názoru lehký a považuji ho za velmi velmi kvalitní krém. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|