Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: POTREBY PRO CUKRARE' |
Od: Evikule |
Vloženo: 13.10.2009 14:30:33 |
ahoj na fondán potřebuješ půl kila cukru krupice, 5 dkg škrobového sirupu a 20dkg vody.....Cukr s vodou svaříš na teplotu 109°C a přidáš škrobový sirup.Během varu sbírej nečistoty a omývej stěny.Dovař na teplotu 116°C.Nalej na čistý navlhčený plech a nech schládnout až se vytvoří na povrchu povlak.Po vychladnutí hmoty, pomocí cukrářské karty tabulíruj (tj. pomocí karty promícháváš tu hmotu,tím tam vháníž vzduch a pomocí vzduchu hmota zbělá a ztuhne), bude vláčný fondán. S pozdravem Eva.Jsem vyučena cukrářkou a recept je ze škole, tak snad pomohl. :-) |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|