Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: POTREBY PRO CUKRARE'

Od: Evikule

Vloženo: 13.10.2009 14:30:33

ahoj na fondán potřebuješ půl kila cukru krupice, 5 dkg škrobového sirupu a 20dkg vody.....Cukr s vodou svaříš na teplotu 109°C a přidáš škrobový sirup.Během varu sbírej nečistoty a omývej stěny.Dovař na teplotu 116°C.Nalej na čistý navlhčený plech a nech schládnout až se vytvoří na povrchu povlak.Po vychladnutí hmoty, pomocí cukrářské karty tabulíruj (tj. pomocí karty promícháváš tu hmotu,tím tam vháníž vzduch a pomocí vzduchu hmota zbělá a ztuhne), bude vláčný fondán. S pozdravem Eva.Jsem vyučena cukrářkou a recept je ze škole, tak snad pomohl. :-)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.