Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Jak správně nazývat ' |
Od: Johny |
Vloženo: 13.11.2009 19:14:25 |
Vážení kolegové a přátelé, jsem opět zde. Tak jsem měl možnost se zeptat, jak je to vlastně se žloutky a bílky v cukrářské výrobě. Paní která pro firmy a podniky zpracovává systémy kritických bodů (HACCP), mi potrvrdila, že žádná taková vyhláška nevyšla!!! Takže vaječné bílky i žloutky se smějí v našem nádherném řemesle používat. Dokonce jsem se dozvěděl, že hodně předpisů po přejití pod evropskou unii polevilo, co se týče výtluku vajec, oddělené lednice na vejce .... vše je prý volnější, ale cukrář stále zodpovídá za to, že jím vyrobený produkt bude mikrobiologicky vyhovovat. Problémem je, že hygienické kontroly stále argumentují paragrafy, které jsou zastaralé a již pozměněné! Ale na to jsme u nás v republice už asi zvyklí, že si každý úředník dělá své vlastní předpisy, že?
Přeji krásné dny plné sladkých vůní!
Johny |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|