Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: pralinky' |
Od: Gábina |
Vloženo: 17.12.2009 14:39:47 |
Byla jsem na kurzu na výrobu pralinek (cca 5tihodinový), pořídila jsem si pár forem, teploměr a čokoládu. Nemám mramorovou desku, nahradila jsem ji skleněnou, ikdyž asi to není adekvátní náhrada... Ještě jsem si vytiskla Johnyho příspěvek o temperování čokolády... Pralinky se v domácím prostředí docela daří, jen někdy se stane, že jsou jakoby mramorové - mají na povrchu sem tam světlou čárku nebo flíček, jinak jsou docela i lesklé.. Nevíte, prosím, někdo, proč tam vznikají ty "mapky"? Moc děkuji, pokud mi poradíte s profi zkušenostmi. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|