Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Javanais' |
Od: Hav. |
Vloženo: 28.12.2009 15:54:48 |
Souhlasím s Johnym. Proč se stále objevuje snaha měnit něco na daných receptech? Již jsem se s tím setkala u svých zveřejněných receptů. Když jsem uvedla, že dávám do perníku 100% žitné mouky, hned mi bylo sděleno, že žitné mouky se dává jen 5 %. U receptu na kokosky mi bylo sděleno, že mi tam chybí meruňková marmeláda, tady je zase návrh vynechat marcipán. Jindy jsou při žádosti o zveřejnění receptu na korpus uváděny stále dokola jen ty nejjednodušší piškotové. Přitom je tolik jiných zajímavých korpusů. Bohužel mám pocit, že se takto projevují profesionální cukráři, kteří mají zažité své postupy, ale měli by přijmout a možná i vyzkoušet jiné možnosti. Chápu, že při domácím pečení je vše jiné než ve výobně. (Žitnou mouku dávám i do medovníku). |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|