Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Javanais' |
Od: Gábina |
Vloženo: 31.12.2009 7:40:31 |
Recept jsem již dvakrát úspěšně vyzkoušela, recept je na domácí plech...
Jinak bych ráda ještě podotkla něco k náhražkám... Je moc velká škoda, že jsou v cukrárnách - a to i těch "lepších" - tak moc používány, protože poctivé suroviny prostě nikdy nenahradí, a když se ušetří, tak se šetří i na chuti, čímž se okrádáme o to nejdůležitější v cukrářství - o chuť... A jak píše Johny o dortech našich babiček, našla jsem doma kuchařku Marie Haškovcové z třicátých let a zkusila podle ní kaštanový dort. Byl bez mouky, jen mleté kaštany a mandle, takže vyšel na víc peněz a na hodně práce, jenže výsledek byl úžasný... |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|