Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Javanais' |
Od: Jarek |
Vloženo: 31.12.2009 14:46:16 |
Gábi moc díky za rekci, ted ste mě přesvědčila a javanais vyzkouším. jenom se vás zeptám když ste ho dělala doma tak jestli to je vyšší korpus a dá se promazávat a nebo jestli si musím upéct více plátů? a ten krém ste dělala podle receptu a nebo podle té poznámky u receptu? Já totiž dělal jako učen v jedné cukrárně a tam se dělal zákusek z javanais plátů. pláty se slepovaly kávovým krémem obarveným kulérem. potom se to potahovalo CKP a řezalo na kousky ( obdelníčky ) a potom se z jednoho rohu do rohu se udělala hladkou trubičkou čára a doprostřed se dalo kávové zrno z čokolády. právě proto sháním recept na dobrý javanais plát abych si o mohl upéct. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|