Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Odpalované cesto' |
Od: Jana |
Vloženo: 05.01.2010 18:59:06 |
Zdravím všechny cukrářské nadšence v novém roce a přeju všem, aby se práce vždy dařila. A hned mám dotaz - odpalované těsto zvládám, dělám ho z mléka a másla, peču na téměř suchém plechu, protože když je trochu víc pomaštěný, korpusy jsou vypouklé a jdou špatně prokrajovat. Potíž mívám s větrníky - jejich dno je skoro v polovině případů tak tenké, že je musím plnit do horní poloviny, spodní pak opatrně přiklopit, a otočit až po ztuhnutí. Někdy je sundám z plechu a mají vespod uprostřed díru, uvnitř je samozřejmě dutina, korpus je krásně propečený, ale to dno tam prostě chybí. Prosím poraďte, co dělám špatně? U věnečků nebo banánků tento problém nemám, přitom je to stejné těsto, stejný postup, všechno stejné. Děkuji předem za rady. |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|