Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: pralinky' |
Od: EvaK |
Vloženo: 11.01.2010 17:11:31 |
Dobrý den Gábino. Může to být nedostatečným promícháním teplé čokolády s tou ochlazenou /i v případě, že jste čokoládu mohla příliš ochladit a ta moc ztuhla.../ nebo že jste čokoládu při rozpouštění příliš nahřála nebo i to, že se do čokolády dostala nějaká nečistota nebo voda.... Záleží na tom, jestli se Vám to stává pravidelně nebo jen občas. Profík nejsem, ale asi půl roku jsem s pravou čokoládou pracovala a absolvovala několik předváděcích kurzů jedné firmy, která pravou čokoládu k nám dováží. Snad Vám to trošku pomůže. Kdyžtak napište, jestli to byl třeba jeden z těchto důvodů nebo jestli jste přišla i na něco jiného:) Eva |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|