Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Žloutkový krém'

Od: Marta

Vloženo: 29.01.2010 19:52:05

Žloutkový krém je v podstatě hustší vanilkový pudink, do kterého se přidá máslo. Doma ho lze jednoduše vyrobit, že si uvaříte pudink podle návodu, jen dáte polovinu množství mléka. Po uvaření, pudink vyšleháte do zchladnutí a pak přidáte máslo. Bohužel si už ze školy nepamatuji poměr másla a pudinku. Myslím že to bylo 5:1 (pudink :máslo). Do věnečků se do krému přidávala rumová esence (doma klasický rum). Dobrou chuť


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.