Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: pravá kokosová (piškotová) roláda' |
Od: Hav. |
Vloženo: 19.02.2010 7:32:32 |
Domnívám se, že je to historická záležitost, protože je mnohem jednodušší ručně vyšlehat sníh než žloutky s cukrem. Jinak jsou běžně popisovány 3 způsoby piškotových těst - vlastně 4 - 1)šleháme celá vejce s cukrem 2)šleháme žloutky s cukrem a nakonec přidáme sníh z bílků 3)šleháme žloutky s cukrem a zvlášť bílky s cukrem, smíchame a pak přidáme ostatní 4)šleháme bílky s cukrem a žloutky jen vmícháme. Fungují všechny způsoby, ale nejsem takový exerimentátor, abych jednotlivé postupy zaměňovala. Vždy použiji ten postup, který je v receptu uveden. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|