Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'dorty z celých vajec bez nahřívání'

Od: Jarek

Vloženo: 14.03.2010 21:31:03

měl bych dotaz koupil sem si nějaké knihy s cukrářskými normami a všude je napsáno dortové korpusy z celých vajec vejce nahřát a vyšlehat s vejci, je to nutné? stačilo by kdybych to dělal bez nahřátí? jenom vyšlehal vejce s cukrem bez nahřátí a potom pokračoval stejně. byl by s toho stejný korpus jako s nahřátím? a ještě jeden dotaz kolik má vážit dortový korpus velký a batulek? a kolik má být průměr batulku a klasického velikého? Moc díky za odpověd a přeji hezký večer.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.