Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'dorty z celých vajec bez nahřívání' |
Od: Jarek |
Vloženo: 14.03.2010 21:31:03 |
měl bych dotaz koupil sem si nějaké knihy s cukrářskými normami a všude je napsáno dortové korpusy z celých vajec vejce nahřát a vyšlehat s vejci, je to nutné? stačilo by kdybych to dělal bez nahřátí? jenom vyšlehal vejce s cukrem bez nahřátí a potom pokračoval stejně. byl by s toho stejný korpus jako s nahřátím? a ještě jeden dotaz kolik má vážit dortový korpus velký a batulek? a kolik má být průměr batulku a klasického velikého? Moc díky za odpověd a přeji hezký večer. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|