Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: karamelová poleva'

Od: Johny

Vloženo: 06.04.2010 20:00:46

Takže, pokud jste našla postup na výrobu fondánu, správně ho připravíte, pak získáte vláčnou hmotu. Takto připravená fondánová hmota se na vodní lázni nahřeje, neměla by pálit, a popř. se doředí cukrovým sirupem (100 g vody :135 g cukru krupice => svaříme a necháme vychladnout) a případně obarvíme kulérem nebo potravinářským barvivem. Potahování provádíme tak, že vezme horní část prokrojeného korpusu a namočíme jej vrchní stranou do polevy (jako když potahujete čokoládou), necháme mírně okapat a prstem začistíme odtékající fondán a necháme na papíře zatuhnout, popř. pokládáme na naplněný věneček či větrník.
Doufám, že to malinko pomůže.

Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.