Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: karamelová poleva' |
Od: Johny |
Vloženo: 06.04.2010 20:00:46 |
Takže, pokud jste našla postup na výrobu fondánu, správně ho připravíte, pak získáte vláčnou hmotu. Takto připravená fondánová hmota se na vodní lázni nahřeje, neměla by pálit, a popř. se doředí cukrovým sirupem (100 g vody :135 g cukru krupice => svaříme a necháme vychladnout) a případně obarvíme kulérem nebo potravinářským barvivem. Potahování provádíme tak, že vezme horní část prokrojeného korpusu a namočíme jej vrchní stranou do polevy (jako když potahujete čokoládou), necháme mírně okapat a prstem začistíme odtékající fondán a necháme na papíře zatuhnout, popř. pokládáme na naplněný věneček či větrník. Doufám, že to malinko pomůže.
Johny |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|