Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Hygienické předpisy'

Od: Johny

Vloženo: 23.05.2010 9:53:05

Hygienické minimum znamená základní znalosti, které je nutné doržovat při práci v potravinářství. Jedná se o znalost - platných zákonů, osobní a provozní hygieny, základní znalosti systému HACCP, znalost rizik alimentárních nákaz ... Tyto znalosti by měl mít každý, kdo získá zdravotní průkaz, který ho opravňuje k práci v potravinářství. Hygienické minimum lze najít i na internetu. Je zde vše podrobně rozepsáno.

S pozdravem Johny.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.