Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: karamel - pomóc!'

Od: Pepe

Vloženo: 01.06.2010 7:30:31

Ahojky všem apředem děkuji za toto téma, mám také problém, když dělám karamel na karemelovou šlehačku do větrníků, tak my to vždy stuhne do konzistence karamelek ne že by to nebylo dobré ale už to šlehačka asi nebude. Jinak používám stejný recepr co zde udáděl Johny, jen my to stejně vždy stuhne... proto bych se chtěl optat kde mohu dějat chybu.... Předem děkuji za rady. A přeji jen samé povedené dobroty..


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.