Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: karamel - pomóc!' |
Od: karlos |
Vloženo: 01.06.2010 13:45:33 |
Správný poměr by měl být asi 53:47 cukr :smetana, 1,13 :1 váhově. Pokud použijete smetanu z kravského mléka 33% tuku, neměl by být problém. V praxi se dělá to, že ztuhlá vychladlá hmota se rozšlehá v kotli a až pak se dávkuje do kbelíků a skladuje v chladničce, než dojde na míchání se šlehačkou. Pokud byste ji nerozšlehal, míchala by se se šlehačkou obtížně! Karlos.
|
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|