Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: karamel - pomóc!'

Od: karlos

Vloženo: 01.06.2010 13:45:33

Správný poměr by měl být asi 53:47 cukr :smetana,
1,13 :1 váhově. Pokud použijete smetanu z kravského mléka 33% tuku, neměl by být problém. V praxi se dělá to, že ztuhlá vychladlá hmota se rozšlehá v kotli a až pak se dávkuje do kbelíků a skladuje v chladničce, než dojde na míchání se šlehačkou. Pokud byste ji nerozšlehal, míchala by se se šlehačkou obtížně!
Karlos.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.