Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: turecký med a žužu' |
Od: cukrář |
Vloženo: 30.06.2010 22:42:20 |
Bohužel pro dotazující se cukrařinou živým a hodně pro mě znamená, tak Vám nemůžu dát recepty, protože je to v našem oboru neprofesionální a nedělá se to. Ale radu dát můžu, když už sem může psát autor odkazu předemnou, tak proč ne já. Med mezi oplatky, tak to není turecký, ale říká se mu košický, rozvar se do něj vaří o trochu nižší stupně (nebo můžete to dělat v lázni nad párou), proto není tak tvrdý. Do tureckého medu se vaří rozvar, který se vlije do vyšlehaných bílků. Žužu,...to mě moc neláká....ale guimauve (francouzsky) nebo Marshmallow (anglicky) - základní suroviny - voda,glukóza,cukr krupice,bílky,želatina....pak ještě kukuřičnej škrob s cukrem moučkou, aby se Vám to líp dělalo a moc to nelepilo, ale pokud to budete dělat doma, moc čistá práce to není a dost se ulepíte :).
|
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|