Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: turecký med a žužu'

Od: cukrář

Vloženo: 30.06.2010 22:42:20

Bohužel pro dotazující se cukrařinou živým a hodně pro mě znamená, tak Vám nemůžu dát recepty, protože je to v našem oboru neprofesionální a nedělá se to. Ale radu dát můžu, když už sem může psát autor odkazu předemnou, tak proč ne já. Med mezi oplatky, tak to není turecký, ale říká se mu košický, rozvar se do něj vaří o trochu nižší stupně (nebo můžete to dělat v lázni nad párou), proto není tak tvrdý. Do tureckého medu se vaří rozvar, který se vlije do vyšlehaných bílků. Žužu,...to mě moc neláká....ale guimauve (francouzsky) nebo Marshmallow (anglicky) - základní suroviny - voda,glukóza,cukr krupice,bílky,želatina....pak ještě kukuřičnej škrob s cukrem moučkou, aby se Vám to líp dělalo a moc to nelepilo, ale pokud to budete dělat doma, moc čistá práce to není a dost se ulepíte :).


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.