Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: jak polévat cukroví' |
Od: Johny |
Vloženo: 18.08.2010 20:30:24 |
Dobrý den Vlaďko!
Domnívám se, že váš problém je v poměru ředění čokolády. Rozpusťte si nejprve čokoládovou polevu na vodní lázni nebo v mikrovlné troubě a poté opatrně přilévejte rozpuštěný 100% tuk. Hustotu zkoušejte ponořením lžíce nebo vařečky do polevy, poté lžíci vytáhněte a prstem udělejte čáru na lžíci, podle toho, jak hluboká stopa vám v čokoládě zůstane, poznáte jak moc je hustá. Popř. zkuste si nechat polevu hustší, pár vychlazených rohlíčků potáhněte a popřípadě polevu opatrně dořeďte tukem. Zkuste si někde na kousek papírku nebo do sešitku poznamenat, kolik tuku na množství čokolády jste použila, odpadnou vám tyto problémy v budoucnu, pokud tedy bude zachována kvalita čokoládové polevy, což je někdy problém. :-))) Techniku potahování máte správnou...
Přeji mnoho úspěchů ... Johny |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|