Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: jak polévat cukroví' |
Od: Jana |
Vloženo: 26.08.2010 22:59:24 |
Možná může být problém v teplotě polevy, já jsem s tím bojovala dlouho, než jsem pochopila, že moc horká poleva je zároveň moc řídká, příliš zchladlá je zase tuhá. Nejvíc se mi osvědčilo nejprve rozpustit tabulku čokolády na vaření a asi třetinu kostky 100% tuku, nechat vychladnout a potom opatrně znovu mírně zahřát, ale opravdu mírně, nevím přesně, ale asi kolem 30 C. Takto poleva na rohličcích drží ideálně - rýhy krému jsou hezky vidět, a přitom je to celé rovnoměrně čokoládové. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|