Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Brousek, zákalec.'

Od: Hav.

Vloženo: 01.10.2010 10:14:42

Ještě mě napadla jedna možnost a to na základě osobní zkušenosti. Ne každé těsto je vhodné pro upečení jakéhokoliv korpusu. Potřebovala jsem upéct velký dort 32 cm v průměru a vysoký a použila jsem lehké těsto, které jsem normálně používala na nízké korpusy. No dopadlo to špatně, byl tam brousek a dort ve středu pořádně nevyběhl. Po použití těžšího třeného těsta jsem měla přepychový korpus.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.