Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'měknutí laskonek' |
Od: Ivana |
Vloženo: 26.11.2010 19:09:59 |
Dobrý den, jako amatérka si peču laskonky. Do krásně vyšlehaných bílků nakonec zamíchám ořechy a upeču laskonky které krásně křupnou když se zlomí. Naplním vanilkovým krémem do kterého zamíchám griliš a máslo. Naplním a za hodinku už se téměř nedají vzít do ruky jak jsou měkké. Nevíte proč se to neděje u laskonek z obchodu a oni je mají třeba až do druhého dne v lednici. Tedy měkkčí jsou ale určitě netak jako je mám já. Díky za opověď Ivana |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|