Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: měknutí laskonek' |
Od: Johny |
Vloženo: 01.12.2010 19:35:40 |
Ahojky Ivanko, domnívám se, že problém tkví ve vaší receptuře ... píšete že do vyšlehaných bílků, pravděpodobně s cukrem, zamícháte ořechy ... ano, to je možná domácí recept, ale profesionálové zašlehávají do vyšlehaných bílků cukr svařený s vodou na silný let (drátěným očkem se namočení do vařícího cukerného rozvaru a po fouknutí z očka vylétává řetez bublinek), a teprve po došlehání a zchladnutí se zamíchávají mleté ořechy!
Johny |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|