Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: měknutí laskonek' |
Od: ivana |
Vloženo: 08.12.2010 12:22:24 |
Dobrý den Johny, tak já to zkusím někde najít i když jsem si dala vyhledávat laskonky a nic. Jinak jsem dělala to s tím svařeným cukrem a jsou úžasné, ovšem po namazání tímhle krémem jsou za dvě hoďky na lžičku. Johny nemůže to být tím, že dávám ty oříšky do těsta místo kokosu???? Jinak takovýhle dělám krém -8 dkg cukru krystal -3 dkg sušeného mléka -5 dkg kukuřičné škrobové moučky, nebo smetanového pudinkového prášku -1/2 balíčku vanilkového cukru -3 dl vody -2 žloutky -8dkg griliáše -20 dkg másla A takovéhle těsto a svařila jsem ten cukr: 10,5 dkg bílků 22,5 dkg cukru krupice 6,5 dkg moučkového cukru 14 dkg ořechů nebo kokosu -6,5 dkg vody Díky za radu a přeji krásný den. Ivana M |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|