Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: měknutí laskonek'

Od: ivana

Vloženo: 08.12.2010 12:22:24

Dobrý den Johny, tak já to zkusím někde najít i když jsem si dala vyhledávat laskonky a nic. Jinak jsem dělala to s tím svařeným cukrem a jsou úžasné, ovšem po namazání tímhle krémem jsou za dvě hoďky na lžičku. Johny nemůže to být tím, že dávám ty oříšky do těsta místo kokosu????
Jinak takovýhle dělám krém
-8 dkg cukru krystal
-3 dkg sušeného mléka
-5 dkg kukuřičné škrobové moučky, nebo smetanového pudinkového prášku
-1/2 balíčku vanilkového cukru
-3 dl vody
-2 žloutky
-8dkg griliáše
-20 dkg másla
A takovéhle těsto a svařila jsem ten cukr:
10,5 dkg bílků
22,5 dkg cukru krupice
6,5 dkg moučkového cukru
14 dkg ořechů nebo kokosu
-6,5 dkg vody
Díky za radu a přeji krásný den. Ivana M


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.