Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Láhev na šlehačku'

Od: Pavel

Vloženo: 14.12.2010 20:48:50

Ahoj Lenko.
Víš, ono to nebude až tak problém v té lahvi. Je sice nejlepší mít přímo výrobník šlehačky, ale pro malé provozy se nevyplatí. My jsme v cukrárně, když se někdy zasekl výrobník, nebo zrovna nebyla sezóna, tak jsme používali běžné šlehačkové lahve jaké jsou pro domácnost. Jsou v prodeji PROFI láhve, ale za profi cenu. Vždy byly v provozu a v lednici nachystané dvě a průběžně se doplňovaly když jedna došla. Problém bych spíš viděl v druhu použité smetany. Osvědčila se nám 1-litrová UHT smetana 31% od jedné české firmy. Pokud ještě můžu, tak ještě pár provozních rad. Před novým plněním vždy rozebrat vypouštěcí ventilek a vše i nádobu důkladně vymýt a opláchnout ! Používat již vychlazenou UHT smetanu. Nalévat správné množství. Nepřidávat ani cukr, ani ztužovač ! Používat originál plnící bombičky. Před dávkováním vždy pořádně protřepat. Udržovat vypouštěcí ventilek v čistotě.
Takže ať se daří !

p.s.
Nejhroznější, když vám dají někde "šlehačku" ze spreje !


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.