Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Láhev na šlehačku' |
Od: Pavel |
Vloženo: 14.12.2010 20:48:50 |
Ahoj Lenko. Víš, ono to nebude až tak problém v té lahvi. Je sice nejlepší mít přímo výrobník šlehačky, ale pro malé provozy se nevyplatí. My jsme v cukrárně, když se někdy zasekl výrobník, nebo zrovna nebyla sezóna, tak jsme používali běžné šlehačkové lahve jaké jsou pro domácnost. Jsou v prodeji PROFI láhve, ale za profi cenu. Vždy byly v provozu a v lednici nachystané dvě a průběžně se doplňovaly když jedna došla. Problém bych spíš viděl v druhu použité smetany. Osvědčila se nám 1-litrová UHT smetana 31% od jedné české firmy. Pokud ještě můžu, tak ještě pár provozních rad. Před novým plněním vždy rozebrat vypouštěcí ventilek a vše i nádobu důkladně vymýt a opláchnout ! Používat již vychlazenou UHT smetanu. Nalévat správné množství. Nepřidávat ani cukr, ani ztužovač ! Používat originál plnící bombičky. Před dávkováním vždy pořádně protřepat. Udržovat vypouštěcí ventilek v čistotě. Takže ať se daří !
p.s. Nejhroznější, když vám dají někde "šlehačku" ze spreje ! |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|