Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Jaký tuk, mouku, čokoládu,...' |
Od: lenca |
Vloženo: 19.12.2010 16:39:48 |
Dobrý den, prosím o radu. Asi se zdá pro Vás zdatné cukráře a cukrářky jakodost o nicem, ale pro mne je to důležité . Jde mi o to - domácí podmínky - jaký tuk je vhodé použít do těsta, krému. Jaká mouka, čoko,... se vám osvědčila a případně jak poznám, jestli je dobrá - vhodná?. :-) Z jakékoli mouky neco upeču, ale jak poznáte, která je kvalitní na pečení, to nehápu. Co se ýče toho tuku - do těsta dávám klasické máslo nebo Hera, stella, zlatá hana. Do krému pak máslo či zlatá hana. Opět nevím co je vhodné, ajk vybírat, en vím, že třeba babička dává do krému Heru a to mi nechutná - je tam cítit. Jen v kakaovém se vytratí ta chut :-) Aještě, když děláte kávovou nápln dáváte kávu zrnkovou či instatní. Moc děkuji kdokoli kdo odpoví. Ráda bych pekla kvalitně, ale nevím koho se na rady zeptat. Děkuji moc |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|