Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: duté kokosové rožky'

Od: Peto

Vloženo: 24.12.2010 11:55:57

Ja som mal recept kde bolo menej cukru (rovnako cukru ako kokosu) a pouzil som Heru. Cesto mi vobec nedrzalo pokope a ked sa aj nafuklo, tak hned splaslo. Potom sme dostali recept, kde bolo raz tolko cukru ako kokosu (podobne ako to vyssie) a dal som tam Palmarin. Nielen ze cesto pekne drzalo pokope, ale bolo aj belsie, a krasne sa hned nafuklo a take aj ostalo. Piekli sme na 150 stupnoch teplovzdusne, do ruzovkasta a rozky vypadavali po otoceni formicky same. Pekne vianoce :)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.