Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Jaký tuk, mouku, čokoládu,...'

Od: lenca

Vloženo: 27.12.2010 11:38:25

Dobrý den,
moc děkuji za odpovědi. Chci si samozřejmě najít svoje chutě, ale nechci tam dávat neco co se tam třeba absolutně nedává.
Jonny, jste moc laskavý. Ráda peču spíš kvalitně, protože to potom i dobře chutná. I když hoodně drahé suroviny, na ty prostředky opravdu nemám. Ale rozhodně ráda používám máslo,...
Zaujala me ta mouka. Pochopila jsem , že prostě normálně mám koupit kteroukoli třeba hladkou mouku. Není podstatné zda je to třeba clever nebo předměřická,... ale co ten lepek - pokud je lepší s více lepkem, jde nejaký ten test udělat v domácích podmínkách? a ještě pokud byste mi mohl vysvetlit proč tu "silnou"potřebuji, včem se mi to na výrobku projeví.
děkuji


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.