Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: recepty na pralinky'

Od: Johny

Vloženo: 23.01.2011 15:47:56

Dobrý den Marsikulko,

radíte zájemcům kvalitní čokoládu - čokoládu na výrobu pralinek, ale bez ztemperování se výsledek nemusí vůbec podařit, nebo poté vyklopené čokoládové bonbóny na sobě budou mít nepěkné tukové výkvěty popř. budou šekaté. Zkrátka pokud někdo používá pravou čokoládu, měla by se tato čokoláda nejprve ztemperovat.
Co se týče temperování, byl tu nedávno článek. To jen okrajem ....

Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.