Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'hrudky v čokoládě'

Od: Jarmila

Vloženo: 15.04.2011 10:14:05

Dobrý den,

Chtěla by jsem se vás zeptat,můžete-li mi poradit.
Vyrábím pralinky,i když nejsem profesionálka,dělám je doma,temperuji
čokoládu v temperovači,kupuji kvalitní čokoládu Lubeca.
Stalo se to právě u tmavé 60% čokolády,že když čokoládový košíček zůstal
přes noc na na stole,udělaly se v čokoládě malé hrudky,jako by
krupička.Šokovalo mě to,jelikož se mi něco takového stalo poprvé.
Čokoládu skladuji v lednici dobře zabalenou.Jiné bonbony byly v pořádku.

Mockrát vám děkuji za odpověď.

S pozdravem

Jarmila Magnusson.



Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.