Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'hrudky v čokoládě'

Od: Jarmila

Vloženo: 18.04.2011 7:02:05

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,co způsobilo,že se mi udělaly v kvalitní 60% čokoládě,kterou jsem předtím temperovala v temperovači hrudky,bylo to jako krupička.
Když byly pralinky v lednici tak to bylo ok,ale po vytažení z lednice za několik hodin bylo cítit v ústech jako by v čokoládě byla krupička.Mohlo by být taky chybou,že čokoládu skladují v lednici?
Děkuji za radu.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.