Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'krém pod marcipán' |
Od: Marta |
Vloženo: 27.04.2011 8:21:42 |
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jaký používáte krém pro potahové hmoty na dort, koukal jsem na videa ze zahraničí od profíků, a tam měli takový lehký, ale zaroveň pevný bílý krém, který krásně v chladu ztuhnul a byl krásně hladký. Nevíta náhodou co to je za krém? nemáte s tim někdo skušenost, samozdřejmě, jestli někdo používá nějaký jiný a je taky super, tak budu ráda za recept. moc díky za odpovědi... |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|