Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'bílkový krém '

Od: GOGO

Vloženo: 31.07.2011 20:33:00

Zdravím, občas dělám kremrole a plním je bílkovým krémem. Krém dělám tak, že dvě třetiny cukru šlehám s bílky a jednu třetinu povařím a když bublinkuje v očku tak postupně zalévám do těch dvou třetin. V poslední době, se mi ale stává, že po vychladnutí z krému vytéká cukerný roztok. Pořád si lámu hlavu čím to je, ale nedaří se mi to napravit.... můžete mi poradit? Děkuji...


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.