Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: bílkový krém ' |
Od: Karlos |
Vloženo: 02.08.2011 16:27:04 |
Hmota by se měla po zalévání roztokem cukru ještě pozvolna šlehat do zchládnutí(nemusí mít teplotu okolního vzduchu, stačí vlažná). Správný postup ovšem je, šlehat s bílky jednu třetinu cukru a dvě třetiny uvařit s vodou. Cukrový roztok se má zalévat pozvolna do perfektně vyšlehaného bílku(pevný sníh)! Je také třeba mít správný cukrářský vyzkoušený recept (poměr). Snad jsem pomohl. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|