Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Cukr nevlhnoucí - karamel'

Od: Johny

Vloženo: 14.08.2011 9:07:14

Luccinko, alespoň z mého pohledu máte ve svém dotazu dvě rozdílné suroviny ... Nevlhnoucí cukr se používá v cukrářské profesi na posyp výrobků, kde nechceme, aby docházelo ke zvlhnutí. Bývá ve formě moučkového cukru.

Na výrobu karamelové pavučiny se používá tzv. Isomalt, který je ve formě perliček. Ale bohužel vás zklamu, i pavučina vyrobená z Isomaltu podléhá vlhkosti a následně se rozpouští, pokud není uchována na suchém místě.

Přeji krásné dny, Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.