Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: vaječná melánž'

Od: Johny

Vloženo: 08.09.2011 21:59:00

Nevím jak je na tom makro s vaječnou melanží, vím o dostupnosti pasterovaných žloutků a bílků. Rozdíl oproti běžnému vajíčku je ten, že tyto výrobky jsou pasterizované a tudíž jsou hygienicky bezpečné a tudíž vám odpadá spousta práce s hygienou, oproti klasickým vajíčkům. Na jedno vajíčko jsme vždy počítali 50 g.

Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.