Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: bílkový krém ' |
Od: Jana |
Vloženo: 12.09.2011 17:13:12 |
Zdravím Vás. Před pár lety jsem na tento server taky psala stejný problém s bílkovým krémem. Jak se ukázalo, roztok mi z trubiček vytékal proto, že cukr nebyl svařený na dostatečně vysokou teplotu. Tenkrát jsem taky věděla, že cukr musí při zkoušce drátěným očkem "bublinkovat", ale myslela jsem si, že stačí, když z očka při fouknutí vyprskne jediná malá bublinka a hned se rozprskne. Tak teď už vím, že ne, z očka musí vyletět řetěz bublinek těsně nalepených jedna na druhou, celé je to dlouhé třeba 10 cm, pak to má teprve správnou teplotu. Takovýto roztok se může pomalu zašehat do sněhu, a na závěr na radu Johnyho kápnu vždy pár kapek citronové šťávy. Teď nemám s krémem problémy, opravdu to chtělo pořádně povařit roztok. Přeju hodně zdaru. |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|