Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: bílkový krém '

Od: Jana

Vloženo: 12.09.2011 17:13:12

Zdravím Vás. Před pár lety jsem na tento server taky psala stejný problém s bílkovým krémem. Jak se ukázalo, roztok mi z trubiček vytékal proto, že cukr nebyl svařený na dostatečně vysokou teplotu. Tenkrát jsem taky věděla, že cukr musí při zkoušce drátěným očkem "bublinkovat", ale myslela jsem si, že stačí, když z očka při fouknutí vyprskne jediná malá bublinka a hned se rozprskne. Tak teď už vím, že ne, z očka musí vyletět řetěz bublinek těsně nalepených jedna na druhou, celé je to dlouhé třeba 10 cm, pak to má teprve správnou teplotu. Takovýto roztok se může pomalu zašehat do sněhu, a na závěr na radu Johnyho kápnu vždy pár kapek citronové šťávy. Teď nemám s krémem problémy, opravdu to chtělo pořádně povařit roztok. Přeju hodně zdaru.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.