Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: bílkový krém ' |
Od: geremo |
Vloženo: 17.09.2011 14:55:18 |
to co tu popisujete se nazyva italsky snih...existuje jeste francouzky a svycarsky....problem mate v tom,ze pouzivate spatny snih....potrebujete svycarsky ...coz je dvojnasobna hmotnost cukru k bilkum...a sleha se nad vodni lazni k teplote asi 55 az 60stupnu..nebo proste do velmi husta...pak se to jeste dava slehat do robota...do vlazna....problem je v tom ze vy ten bilek vlastne lehce neuvarite.....pokud nalijete jen cukerny roztok...pres bilky tak to proste po case zacne ztacet stabilitu..snih co delate se pouziva do mousse,mrazenych kremu.... |
|
|
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|