Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kde jsou cukráři?' |
Od: Johny |
Vloženo: 05.10.2011 12:05:55 |
Zdravím Tome!
Pokud děláte opravdu poctivou českou klasiku, takovou jakou jsem se já učil na učilišti, pevně věřím, že s tím uspějete, protože o této poctivé české cukrařině už má dnes málokdo potuchy, a myslím, že i na našem trhu chybí? Tome zkuste nahoře v pravém rohu zadat do vyhledávače "Temperace čokolády" a měl by se vám objevit článek o temperaci čokolády. Je tam popsaná temperace čokolády, tak jak ji už roky používám a funguje mi. Jinak takto na dálku je hodně těžké odhadnout, kde může být problém. Čokoládu skladujte v suchu a chladu, ne v lednici prosím.
Pokud to alespoň nějak pomůže, rádo se stalo ... pokud to nepomůže, zkuste blíže popsat situaci, za jakých okolností se hrudky v čokoládě tvoří?
Až budu mít opět přístup na internet, zkusím se připojit a reagovat.
Popř. zkuste požádat pana Řezáče o můj email, sem ho uvést nemohu.
Přeji mnoho štěstí a držím cukrářské pěsti, ať se vám poctivé sladké řemeslo daří!!!
Johny |
|
|
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|